Zeeklas dag 3

Ook tijdens onze derde dag op zeeklas blijft het weer ons goedgezind. Alhoewel het vandaag iets meer bewolkt was dan de afgelopen twee dagen, toen zagen we de zon regelmatig, bleef het toch droog. Daar waren we heel blij om, want we hadden een actieve dag op het strand. 
In de voormiddag gingen we eerst naar de Abdij ‘Ten Duinen’ in Koksijde. We leerden niet alleen over de monniken en de lekenbroeders, maar we leefden ons ook even in in hun leefwereld van toen. De gids leidde ons rond in het museum waar we verschillende restanten van de abdij van dichterbij bekeken. Nadat we buiten op ontdekking waren geweest, keken we een kort stukje van een film over het leven in een abdij. 
Na de middag gingen we niet ver weg van ons verblijf. Onze middag was gevuld met sport en spel. We knutselden met schelpen, bouwden zandkastelen, raapten schelpen, speelden kub en het grote strandspel “De kolonisten van de zee”. Kortom opnieuw een mooie, geslaagde dag! 

PS Bekijk zeker ook eens de blogs van de andere klassen, daar staan er ook heel wat foto’s van onze namiddag op het strand.

Zeeklas dag 3

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven