De paashaas verstopt eieren

In de klas hebben we de paashaas opgebeld en kregen we te horen dat hij speciaal voor de kleuters van St-Laureins paaseieren ging verstoppen in de lentetuin....zelf verkleden we ons ook in de paashaas en verstopten we eitjes in de klas.

Onze Jules had zich op een dag ook vertopt als paashaas met echte paaseitjes in zijn mandje!!! Daar mochten wij van proeven hmm.

We hielden vandaag ook een eierreceptie met alle kleuters, iedereen mocht van elkaars gerechtjes proeven die we hadden klaar gemaakt. Wij hebben miniflensjes gebakken, juf Hilde toastjes met een hard gekookt eitje en bij juf Katia waren het lekkere koekjes.

We sorteerden ook eitjes in mandjes voor de paaswinkel. Dansten de paashaasdans, maakten muziek met muziekschudeitjes. Natuurlijk knutselden we ook grappige paasmandjes, een kip of een kuiken. We schilderden ook met pluimen en versierden mooie paaseieren.

Wat een leuke tijd en paashaas kom ook nog maar eens bij ons huisje, want paaseitjes zoeken is toch spannend en superleuk hoor.