Hoog bezoek!

Deze namiddag was er hoog bezoek! Sint en zijn Piet kwamen een kijkje nemen in onze klas. Ze wisten ons te vertellen dat wij al goed op weg zijn om flinke volwassenen te worden.

Ze deelden koekjes en snoep uit en cadeautjes voor de ganse klas. Zo kregen we het gezelschapsspel ‘Azul’ wat Spaans is voor ‘blauw’.  Azulejos zijn de oorspronkelijk blauwe en witte keramische tegeltjes, een uitvinding van de Moren. De Portugese koning Manuel I ziet tijdens zijn bezoek aan het Alhambra de prachtige tegels en is onder de indruk. Hij wil die ook in zijn paleis. Het is aan de spelers om in opdracht van de koning de muren van het koninklijk paleis in Evora te verfraaien.

We kregen ook ‘Take 5!’, een strategisch kaartspel waarbij je zo slim mogelijk moet aanleggen aan 1 van de 4 kaartenrijen. Leg je als zesde aan moet je de eerste vijf kaarten nemen. Je moet er wel voor zorgen om zo weinig mogelijk koeienkoppen te verzamelen!

En dan is ook onze verzameling scheurkalenders weer aangevuld. We kregen een natuurscheurkalender, een wetenschapskalender en de junior questkalender. 

Dankuwel, Sint en Piet!-)

Hoog bezoek!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Schuiven naar boven